Geniile care ne conduc. Solutii pe timp de criza.

01:03 / Publicat de ^^ /

Business Standard: Ca urmare a crizei finaciare, Guvernul vrea impozitarea telefoanelor mobile, a ceasurilor si a brichetelor. De asemenea, vor fi impozitate şi sistemele GPS şi revistele pentru adulţi.

Cand am citit m-au luat frisoane... Parul mi s-a ridicat usor si instinctriv am aplecat capul. Ma inclin si cred cu toata inima in genialitatea si sclipirea ministrului de finante si al consilierilor lui, in intuitia si-n talentele de scrib ale primului ministru care nu ma indoiesc nicio clipa ca va semna legea... Mai mult, ma rog la Dumnezeu ca legea sa intre mai repede in vigoare. Fara indoiala din primul moment va spulbera criza precum vantul spulbera neinsemnatul fir de praf... Precum Nostradamus vizionez deja cum cetatenii acestei patrii vor manca mai bine si mai mult, grasimea nu se va mai depune, orele de munca se vor imputina, salariul va creste, soarele va ramane 12 ore si nu 10 pe cer iar fulgii de nea se vor livra la timp...

:)) Si-acum TREZIREA CA S-A FACUT DIMINEATA!

Mai domnule ministru Pogea, mai domnule prim ministru Boc, mai domnule Videanu, mai restul gastii, ia explicati-mi si mie cat de cretin trebuie sa fii incat sa suprataxezi in vremuri de criza??

Si mai explicati-mi de unde ar cam trebui noi sa scoatem suplimentul de taxa? Acei 50 de lei in plus la telefon de unde sa-i scoatem daca se presupune ca e criza si ca banii-s mai putini? Daca se presupune ca oricum seful ne jegmaneste reducandu-ne salariul si supermarketul din colt a marit pretul la paine, branza, bere si otet?

N-o sa avem de unde plati mai mult... si deci vom cumpara mai putin.. firmele vor avea vanzari si mai mici decat s-ar fi asteptat si pe unele le va paste falimentul... deci nici tu bani din taxe colectati in plus, nici tu afaceri care sa mearga, nici tu nevoie a consumatorului satisfacuta...

Dar cine sa priceapa? Pentru cretinii astia din guvern logica e gay... nu se strang bani la buget, marim taxa... dar oare de nu se strang ne-am intrebat? Oare pentru ca unii nu mai au de unde plati? Oare pentru ca pseudo criza incepe sa se transforme intr-una reala? Si oare daca marim taxele nu cumva ii inecam si pe cei cativa care reusisera sa supravietuiasca?

Un stat isi arata forta in vreme de criza. Atunci trebuie sa protejeze... sa redreseze... Sa ajute economia, cetatenii si investitorii. Nu poate face asta, atunci e bullshit... Non sens. Un stat nu inseamna doar gradinite, scoli, politie, armata, trotuare si autostrazi facute mana de la mana din taxe si impozite. Un stat inseama SIGURANTA. La ce am nevoie de stat daca la greu nu-mi poate oferi ajutor si daca tot singur trebuie sa ma descurc? Pentru ce platesc taxe pe vreme de pace daca statul nu-mi ofera siguranta economica pe vreme de furtuna?

Ma tem ca tara asta a fost confundata cu un fel de joc piramidal... Toti care se perinda prin Guvern investesc in noi procente-n plus la salariu, pensie, sau bursa ca sa-nchidem ochii... Noi molfaim multumiti din banii luati un hamburger in plus si-o cola, inconstienti de ce se-ntampla in realitate...

La un moment dat ne dam seama ca hamburgerul ala nu mai poate fi acoperit si ca trebuie sa ni-l platim singuri eventual si pe cei deja mancati, eventual si cu dobanda...

2 opinii:

Comment by joe on 6 martie 2009 la 14:31

Da iri, cretin modul asta de a suprataxa sau baga taxa pe timp de Criza. Mulgi vaca, dar cat lapte crezi ca o sa-ti dea?

Comment by joe on 8 martie 2009 la 21:07

(update) singurele accize pe 2009 vor fi cele pe tutun si pe bauturi fermentate

Trimiteți un comentariu