Obama, frate cu poporul...

00:18 / Publicat de ^^ /

Citeam azi cum Obama iubeste sa-si rosteasca, de fapt sa-si recite discursurile direct de pe prompter. Surprinzator din punctul meu de vedere, cu atat mai mult cu cat toti ii lauda calitatile de bun orator.

Asadar Obama citeste de pe prompter si pare-se ca are intr-atata incredere in el, incat a incetat pana si sa mai gandeasca ceea ce "recita". Asa se face ca intr-un discurs tinut la Casa Alba cu ocazia Saint Patrick`s Day, Barack Obama a inceput sa-si multumeasca siesi pentru invitatia la Casa Alba. :)))))

Mai presus de amuzament, situatia da nastere la mult scepticism. Cum sa ma incred eu ca cetatean, intr-un presedinte care nu stie ce spune, care nu e in stare sa-si transmita liber mesajul si care nu e atent la ceea ce transmite?

Cum sa ma incred intr-un presedinte robot, care pe langa faptul ca accepta sa transmita ceea ce gandesc si scriu altii (altfel de ce ar mai citi un discurs?), nici macar nu e capabil sa sesizeze si sa reactioneze in caz de mesaj eronat?

Obama a mai facut si alte gafe, cat fusese senator, dupa cum relateaza Wall Street Journal, preluat de ale noastre agentii de presa. Gafe care de aceasta data ii tradeaza cunostintele profesionale... WTF, presedintele Canadei, cele 57 de state americane?!

Presedintele Obama gafeaza, dar asta poate este un atu! Un presedinte care nu "se prinde ca ceva nu e ok", citind mecanic de pe un prompter, un presedinte care vorbeste de presedintele Canadei, e pe undeva intruchiparea americanului de rand... lipsit de fler, lipsit de cunostinte...

Ce-ti poti dori mai mult Un presedinte asa ca tine!

*Poate m-am pronuntat eu prea devreme... Timp sa-si revina este, dar pentru asta sa arunce naibii prompterul. Niciun om normal la cap n-o sa se increada in cineva care nu-si transmite liber mesajul!

Reblog this post [with Zemanta]

Etichete:

4 opinii:

Comment by joe on 19 martie 2009, 09:29

Neah, cred ca te-ai pronuntat cand trebuie.

Oamenii din culise stiau ca poporul vrea un mix de culoare, asa ca l-au bagat pe Obama cel fara experienta la inaintare si l-au chemat inapoi pe Bush.

Nu stiu de ce, dar simt un fel de calm dinaintea furtunii...

Comment by Iri on 19 martie 2009, 10:01

hmm... probabil de aia si citeste de pe prompte - pentru a nu rosti nicio vorba neplanificata.

mai-marii SUA au vazut ce-au patit=o cu Bush si nepermitandu-si sa piarda increderea americanilor de rand si de data asta, l-au scos la inaintare si l-au setat pe robotul Obama.

prea era el asa pe gustul tuturor, revelatia americii, cadoul mult dorit de craciun & co. :))

Comment by ORGANIZATOR ZBB on 19 martie 2009, 14:24

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitala!
Pe 30 mai sarbatorim Ziua Bloggerilor Bucuresteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiectii, târguri de blogging, expozitii, vânzari de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informatii si înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...

Comment by joe on 20 martie 2009, 08:30

o...crema societatii intr-un singur loc...sa filmati ca sa aflu si eu cum arata o multime desteapta!

Trimiteți un comentariu