Probleme la mansarda

12:56 / Publicat de ^^ /

Citeam la Arhi pe blog un articol despre sexul anal si prezumata lui insemnatate de "dovada a dragostei supreme a femeii pt. barbat".

E-al nu stiu catelea lucru pe care-l citesc si care ma duce cu gandul la faptul ca dominatia masculina nu s-a incheiat. Ca acum nu mai e dominatie fizica ci prosteala, putem accepta. Dar rezultatul e la fel de devastator.

Cand cititoare de-ale lui Arhi si femei in general accepta ca analul doare si pe termen lung provoaca reactii adverse (aka te caci pe tine) dar se complac in vorba "trebuie facut, ca doar iti iubesti barbatul" imi dau seama cat de la nivelul ierbii suntem. Adica sa te sacrifici ca asa vrea el. Nu incercam insa sa observam de unde apetitul nebun al barbatului dupa anal si daca nu cumva apetitul asta vine de la o problema cu capul... adica s-a demonstrat stiintific ca se produce o anume placere diferita sau pur si simplu un neuron masculin dilit putin s-a fixat pe ideea ca analul rulzz? Caci daca e asa, pot sa ma focusez si eu pe ideea ca inchisul geamului provoaca placere si sa am orgasme in fiecare seara inchizand geamurile la tot blocul...

Mai grav e cand ideea fixa a unuia dauneaza altuia care sa gaseste sa o implineasca, facand un sacrificiu. Si asta exista de cand lumea... caci, femeile trebuie sa-si smulga parul (adica sa se epileze), sa-si intoxice fata (adisa sa se machieze) si la un moment dat trebuiau sa se plafoneze si sa nu progreseze (adica sa stea acasa si sa aiba grija de copii). De ce toate astea? Pentru ca barbatii, fiintele alea cu burta mare si pumnul gros au avut mereu idei fixe, evident cu privire la femei... Si proastele au ajuns sa creada ca asta e normalitatea!

Noroc ca se mai schimba trendul si apar barbatii efeminati si ciorapii-pantalon sa-i faca si pe ei sa mai sufere putin in chip de sacrificiu. Dau suc celui ce inventeaza tocurile cui pentru barbati!

Pe bune, chiar e nevoie sa ne scarpinam cu mana stanga la tampla dreapta? Nu inteleg de ce nu ne implantam o a 3 a ureche in semn de frumusete suprema si de ce nu unim gaurile urechilor in semn de placeremajora? Daca tot am ajuns intr-atat de ratati incat infaptuirea naturii nu ne mai multumeste...

1 opinii:

Comment by joe on 16 septembrie 2008 la 13:51

oameni si oameni...

Trimiteți un comentariu