In tine creste un bau-bau!

01:02 / Publicat de ^^ /

"Urma sa fiu singura toata saptamana, m-am speriat si-am plecat acasa." spunea o colega dand cu piciorul unei veri muncite in Bucuresti.
Inca o dovada ca socializarea in exces ucide!

Speriati-va de voi si fugiti lasand ce-ati castigat, indesati-va castile pe cap si intoxicati-va cu decibeli, plangeti si inecati-va oridecateori cineva nu va poate fi in preajma.

Se stie sigur, cercetatorii de la Oklahoma University au descoperit ca-n tine creste un bau-bau cu ochi ce vede prin peretele stomacal si chiar prin pielea bronzata sau transpirata... vede daca esti singur sau nu! Si daca nu detecteaza fete umane spumega, se foieste si pe langa faptul ca-ti creeaza furnici suparatoare in stomac ce se urca la cap iti si lateste stomacul de risti sa incapa mai multa mancare in tine la urmatoarea masa. De-aia se teme lumea de lipsa oamenilor in preajma.

Treziti-va! Vreau sa am in jurul meu doar oameni destepti ce-mi spun c-au fost la Vama Veche si-au citit o carte. Se poate?!

Etichete: ,

6 opinii:

Comment by joe on 2 iulie 2008 la 10:43

inteleg destepti, dar sa te duci in Vama sa citesti o carte? e ca si cum te-ai duce cu laptopul in Mall :))

Anonim on 2 iulie 2008 la 10:46

poate se referea la prospectul de la pastila de a 2-a zi sau la eticheta de pe vreo sticla :P

Anonim on 2 iulie 2008 la 11:00

:) doar ce povestea ieri "sefu'" ca venise din vama unde citise Patapievici. So...Se poate! :) Bine ideea era loc linistit cu spirit de libertate plus oameni destepti si-o carte. :) (ca sa iasa rima)

Comment by joe on 2 iulie 2008 la 11:12

sefu tau e snob

Comment by joe on 2 iulie 2008 la 11:13

e ca si cum m-as duce eu in varful unui munte si as citi Nietzsche, si as avea pretentia sa creada oamenii ca sunt un oarecare om normal, de o desteptactiune moderata sau mare

Comment by joe on 11 iulie 2008 la 10:36

Apropo de ultimul tau paragraf: da, se poate http://joienegru.blogspot.com/2008/07/schimb-de-carti.html

Trimiteți un comentariu