Fuga de tine insuti

00:11 / Publicat de ^^ /

Tu de ce iesi in oras? De ce simti ca te plictisesti, te invarti in gol si incepi sa dai telefoane daca se face seara si inca mai esti in casa? De ce sambata trebuie sa iesi si de ce nu-ti pare rau niciodata ca juma din bugetul lunii se duce pe iesit?

Citeam un adevar astazi pe un blog... cu cat stai mai mult cu tine, cu atat mai neimportanta ti se pare socializarea. Trancanitul cu lumea si facutul turului orasului seara e doar un mod de-ati umple ziua si viata, de a uita si deci de a te abate de la un drum corect dar poate greu. E simplu sa razi la o gluma proasta, sa complimentezi o rochie urata si sa accepti cateva minute de plictis sau o faza nashpa pe considerentul ca fiecare e diferit si trebuie sa-l accepti si ca e mai bine asa ca oricum ai nevoie de prieteni si de socializare.

Mancam cu tv-ul pornim, ne spalam pe dinti cu playerul si mergem la shopping cu prietenii. Nici un moment cu noi insine. Singuratatea a devenit un cuvant negativ numai bun de pus intr-un blestem. Cand nu mai e nimeni in jur dam telefoane, cand e sa dormim nu mai putem singuri, iar cand avem vreo problema trebuie musai sa o povestim cuiva.
Aparent viata e frumoasa si suntem multumiti ca nu suntem unii dintre looserii aia care ies mai rar si care merg 30 de minute cu metroul si inca n-au intrat in vorba cu nimeni.

Problema e insa ca... u start to progress, when u start to think si cu singuranta statul non-stop in compania cuiva - oameni, tv, player - nu-ti da prilejul sa gandesti liber. Multimea nu creeaza geniu, multimea uniformizeaza.

Iti recomand sa reinveti sa te simti bine cu tine insuti, sa poti fi fericit si singur, gandindu-te la diverse sau facand diverse, iar iesitul si socializatul sa vina din dorinta si nu din constrangerea sau teama ca n-ai ce face azi... Asa ai fi si mai cinstit... ai iesi cu prietenii pentru ca vrei si nu pentru ca n-ai altceva mai bun de facut.

Etichete: ,

5 opinii:

Comment by joe on 29 iunie 2008 la 01:12

Vorba lui Emil Cioran: Solitudinea nu m-a invatat sa fiu singur, ci singurul...

Comment by ^^ on 29 iunie 2008 la 01:15

:)

Comment by joe on 29 iunie 2008 la 10:15

da...in timp ce fuma marijuana :)) serios, nu partea ca imi spunea mie

Anonim on 5 iulie 2012 la 12:53

in sfarsit oamenii incep sa se trezeasca...

Anonim on 12 iulie 2012 la 23:27

Iri, iti poti lasa te rog un email pe aici te rog ca nu am reusit sa dau de tine pe cel existent deja.

Trimiteți un comentariu