T micut, micut, micut...

01:40 / Publicat de ^^ /

Aseara s-a infuriat Vadim. Azi am fost vedete la stiri, staruri la conferinta de presa si idoli pe bloguri. De maine defilam pe podium, dam autografe si lectii particulare celor ce vor sa-nvete sa apara moka in prime-time.

Dar dam si lectii celor ce se dau jurnalisti si confunda lingura cu furculita (aka obiectivismul cu ultrasubiectivismul).

In episodul de azi. Ionel T Morarel, supranumit si... T micut, care privind „grozavia” la TV, din prea multa solidaritate fata de colegii de inaltime (si trust) s-a agitat si-a debitat.

Spun „serviciile secrete” ca debitarea a fost ritualica si pentru asta nu trebuie blamata ci inscrisa in cartea de romana.

CIca nervos din cale afara, in urma emisiunii de pe TVR, T micut a aruncat din mana idolul romanilor – adica berea, s-a ridicat din fotoliu, s-a napustit asupra frigiderului si-a luat ce-a mai gasit... 3 rosii. S-a intors in fara televizorului, si-a incordat mana ducand-o la spate, si-a sucit gatul si-a dat s-arunce-n spre TV.

In urmatoarele 2 secunde s-au auzit doar o ploscaitura pe pereti alaturi de un „mori, ba, mori, nu te iei de mama”.

A urmat o scurta pauza. Cand T micut a deschis ochii, a vazut ca a gresit tinta si colac peste pupaza, vadim a inceput iar sa urle la tv.

Atunci s-a simtit sfasiat si-a jurat sa se razbune.

A deschis calculatorul si-a-nceput sa tune... strategic. A inteles ca e inapt sa loveasca la tinta si pentru asta a jurat sa-nvie toti mortii si sa ucida toate bipedele. A inceput cu candidata la primarie, al carui nume l-a uitat subit si pe care a caracterizat-o ca pe ma-sa... a continuat cu restul.

Cand termina, a jurat sa lase tastatura, sa ia kalasnicovul si sa iasa pe strada.

Nu se lasa pana nu moare vadim.

Conducerea Muzeului national de istorie naturala "Grigore Antipa" va roaga daca-l prindeti sa nu-l sfartecati! Poate fi expus numai intreg!

*fiindca n-o sa aparem in sala de judecata decat ca avocati, decidem ca... acesta-i un pamflet. :)

Etichete: