Ecologie? (inc-o vorba sa-ti mai spun)

00:59 / Publicat de ^^ /

Nebunia ecologismului poate duce pana departe. De la a da mii de euro in plus pe o masina nepoluanta sau a sta o ora pe intuneric pana la a refuza un concert (ca Radiohead) pe motiv ca... se tine in camp si oamenii trebuie sa vina cu masina, deci vor polua.

Cu toate astea, privind la metrou un panou publicitar care facea reclama unui pat din lemn masiv mi-am dat seama ca nu suntem pe cat de ecologisti ar trebui. De ce nu blamam si mobila, mai ales pe cea din lemn masiv? Ca doar moare padurea! Si implicit oxigenul. De ce nu blamam si hartia? Ca si ea tot din copaci se face. Si in ultima instanta, de ce folosim servetele? Sa trecem pe batiste ca bunicii si cert o sa salvam natura!
Constat ca vrand nevrand urmasii nostri ne-au luat la ecologie. Ei nu se sfiau sa stea la lumanare, sa se trezeasca la 5 cand se crapa de ziua si sa se culce cand se facea intuneric, economisind energia evident, sau sa-si stearga mucii in batiste de panza, tot evident!
Si mai constat ca-n lumea alimentelor e mai usor. Nu vrei sa mananci carne? Mananci soia! Nu vrei sa mananci lapte normal? Mananci lapte de soia. Nici macar nu trebuie sa renunti la forma sau la gust... e aproape la fel.
Mai bine de vegetarieni. Uite cum soia ii scapa de probleme.
Pacat de ecologisti. Pentru ei nu s-a inventat inca un substituent viabil al luminii, hartiei si benzinei.
Nu vreti sa ne facem vegetarieni? E si aia o cauza nobila! :) Ne impacam sufletul oricum...

Desi nu impartasesc modul in care s-a ales azi sa se faca ecologism (adica trage poporul, doare-n cur conducatorul) impartasesc modul in care s-a facut acest print (cica in Cluj)! (click pe el, cititi tot textul, 10 plus celui care l-a conceput)






Etichete: , ,

1 opinii:

Comment by joe on 24 aprilie 2008 la 10:34

Simpatic print-ul, la noi se vorbeste de ecologie doar pentru a se incasa un ban in plus de la omul de rand, nu avem noi probleme cu flora sau fauna decat atunci cand se duc bogatasii tarii la vanat.

Trimiteți un comentariu