Cum se coace o candidatura

23:34 / Publicat de ^^ /

Campanie electorala anticipata? Stickere cu Antonel Tanase, PSD sau PC? Site-uri incarcate cu promisiuni? Mici, zahar sau bere? Ciocolata cu chipul lui Udrea? Mici jucarii...

De-abia acum am intrat in campanie! De-abia acum cand a-nceput sa ploua cu probe, inregistrari, dosare si lipsuri de procedura.

La Olimpiadele Comunicarii Saftoiu vorbea despre campanii politice. Pierdere de vreme...
La ce bun focus grupuri, bai de multime, interviuri la televizor sau camioane de vata pe bat? La ce bun cand avem arme mult mai simple?

Doamna Saftoiu, pardon... ati cam ramas in urma. In ziua de azi principiul de baza al campaniei este... exterminarea adversarilor. Promovarea candidatului tau e nashpa! Nu mai bine suni tu unde trebuie si gasesti nod in papura in niste semnaturi de sustinere a unei candidaturi? Nu mai bine-ti suni prietenii sa caute-n pivnita cu vinuri vechi vreo inregistrare compromitatoare?

Mi-am luat mici si bere-n fata si astept continuarea. Orban cu dosarul redeschis pe motiv ca martorul Geta n-a fost audiat, Cozmin Gusa gasit agent secret si-n plus amantul Laviniei Sandru (iar fata nazista de pe OTV e fi-sa), Codrin Stefanescu gay notoriu, Verginia Vedinas profanatoare de morminte, Diaconescu specie neidentificata cu suspiciuni de robot umanoid japonez controlat de Che Ghevara.

Sa castige Blaga? Sa castige?

P.S. Daca buletinul de Bucuresti ti l-ai luat cam acum 28 de zile, cetatenia romana cand ti-ai luat-o? Sau ai facut caiac-canoe la Olanesti de esti asa de lat in spate? Specie neidentificata! (Da, da mr. Blaga it's all about you)

Etichete: ,