Ambuteiaj pe soseaua ratiunii

22:52 / Publicat de ^^ /

Citesc pe toate site-urile de stiri ca o fetita a fost sfasiata de catei, murind.
Citesc si argumentele pentru care autoritatile nu pot face nimic... "eutanasia e interzisa, iar bani de adaposturi nu avem".
Ma gandesc la isteria iubitorilor de animale... "nu-i ucideti, au si ei suflet"... cu toate astea "pastrati-i, dar nici acasa nu ii luam".

Oameni buni, eu cred ca am innebunit cu totii!
Adica mor atatia din cauza cainilor fara stapani, in fiecare zi sunt sute de persoane muscate si mii de persoane latrate, am ajuns sa mergem cu frica pe strada de parc-am fi in jungla si nu in civilizatie si cu toate astea nu facem nimic caci... nu putem.
Mintea ni s-a intunecat teribil si ne complacem in ideea ca... n-avem bani de adaposturi si nici tupeu sa-i eutanasiem ca ne sar iubitorii de animale in cap.
E la moda sa iubesti animalele, sa fii ecologist, sa hulesti oamenii aia fara suflet care-s in guvern si-n administratia locala si daca se poate sa te pui in cap pentru patrupede. Adica un fel de... bai, noi iubim animalele, da acasa nu le luam. Da nici voi sa nu le ucideti, de preferat sa le duceti undeva in adapost. Dar daca tot nu puteti, lasati-le pe strazi.

Ma deranjeaza ca in tara DEMOCRATA care pe hartie imi ofera siguranta si securitate, plus libertate sunt impiedicata sa ma misc, sa actionez pentru ca... pericolul ma pandeste ranjind la colt de strada. In curtea facultatii troneaza gasca lui Paulica-fioros-catel, in facultate gasca schiopilor-si-jigaritilor, uneori urat mirositoare, in curtea caminului gasca turbata-care-ataca-plase, pe strada gasti necunoscute si la TV gasti vedeta care ucid si pe care evident nu le pedepseste nimeni pentru ca... eutanasia e interzisa.

Inca nu inteleg cum autoritatile-s atat de blonde si miserupiste incat nu cauta si evident nu gasesc vreo solutie, cum de militantii pro animale sunt atat de inconstienti incat prefera sa ne pasca pericolul pe toti decat sa scapam naibii de cainii de pe strazi si cum de inca nu ne-am revoltat.

E cazul ca satanistii sa sacrifice 500 de catei in toata tara pt. ca cineva sa-i ia de pe strada?
E cazul sa moara muscat vreun sef de stat?
E cazul sa facem vreo revolutie?

Sau ce?... siguranta cetateanului primeaza. Si daca ai ajuns sa crezi ca mai bine traim in pericol cu cateii printre noi decat sa platim cat o fi si sa facem adaposturi, sau sa-i eutanasiem, atunci inseamnca ca ai devenit ca si cateii... fara ratiune!

Etichete: ,

2 opinii:

Comment by joe on 14 aprilie 2008 la 11:07

Mda, am vazut si eu cazul fetitei din Constanta sfasiata de caini. Ai dreptate, oamenii ba vor sa scape de ei ba nu. Sa zicem ca statul nu face nimic, iubitorii de animale de ce nu fac proiecte? isi dau seama doar ca treaba asta nu o sa mai tina mult si o sa iasa lumea pe strada cu ciomagul si o sa le dea in cap fiecarui caine din cale. La noi in tara trebuie sa innebunim ca sa facem ceva. Societatea romana e ca un termometru, trebuie sa ajunga la cel mai fierbinte punct, sa explodeze, sa faca ceva, sa se calmeze si sa scada si apoi iar sa o luam de la capat pana ajungem din nou la punctul fierbinte pentru a misca ceva...din furie, nu inteligenta.

Comment by Omu' legii on 16 aprilie 2008 la 10:03

Stii ce e ciudat? Cand Base a vrut sa-i eutanasieze, toata Europa ne-a sarit in cap, toate vedetele. Cand insa, vorbesc despre Romania, spun ca e o tara plina de caini. Daca avem nevoie de ajutor concret, financiar, pentru a crea adaposturi...cucu, Europa doarme.
Cea mai buna metoda? Sa-i eutanasiem "pe blat", "sub acoperamantul noptii", caci daca o faci in vazul lumii, risti puscaria pentru rele tratamente aplicate animalelor. Pentru asta ne pot pedepsi dar pentru moartea fetitei pe cine mai pedepsim? Cainii? Asa ar trebui.

Trimiteți un comentariu