Intrebari: Te simti impacat cu tine insuti?!

16:02 / Publicat de ^^ /

Te foiesti? Te framanti? Dai muzica mai tare sa nu-ti mai auzi gandurile? Bei ca sa uiti? Nu poti sa adormi? Nu vrei sa te trezesti? Ti-e frica sa stai singur cu tine? Nu poti fara agitatie in jur, fara prieteni in jur?

Inseamna ca esti nelinistit... Neimpacat cu tine insuti... Nemultumit... Nesatisfacut... Inseamna ca nu esti tu.

DECI TREBUIE SA-TI REVII. Nelinistea nu e o stare naturala.

Ok, iti dai si tu seama ca starea de framantare nu poate continua. Dar ce faci? Pe tine ce te calmeaza, ce te linisteste cu adevarat? Pe termen scurt? Dar pe termen lung?

Si asta e o provocare! Gandeste-te. Esti impacat cu tine insuti? Acum te framanta ceva? E ceva ce te nemultumeste la tine? Poate faptul ca iar ai o restanta, poate faptul ca n-ai avut curaj sa-i spui cuiva ceva in fata? Poate..

Hai, fii sincer, te simti ok? Esti complet impacat, multumit, linistit cu tine insuti?
Daca nu ce te nemultumeste?
Care e cauza? De ce s-a ajuns aici?
Si ce poti face sa rezolvi problema?


Stii sau nu stii?

*Am pornit articolul dorind sa raspuns la intrebarea pusa aici. Am ajuns la altceva. Si ma bucur. Cred ca va urma o serie. ;)

3 opinii:

Comment by joe on 18 iunie 2009 la 18:26
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Comment by joe on 18 iunie 2009 la 18:27

Abordeaza cam gresit. Uneori ai defectele alea chiar si daca te simti bine in raport cu tine. Insa, ceilalti sunt problema, sau mediul este problema. Nu zice ca "atunci fa ceva cu ceilalti sau mediul" ca ar fi stupid, doar ziceam ca au abordat gresit intrebarea.

Comment by I.A.D. on 16 septembrie 2009 la 19:38

DA!Sunt nelinistita! Ma framanta faptul ca orgoliul meu cateodata sta in calea fericirii mele. Totusi nu pot scapa de el! Incerc sa ma uit la ceilalti si observ ca problema mea e comuna, ceea ce ma determina sa continui sa fiu in continuare framantata de gandurile astea.Sa ma revolt, ar fi o prostie.Poate cel mai bine ar fi sa scriu,sa scriu pentru mine si pentru cine vrea sa ma citeasca. Ma transform...

Trimiteți un comentariu