Smart FM?! Concurs

01:47 / Publicat de ^^ /

Citeam bookblog cand vad o campanie Smart FM "Nu-ti lasa mintea sa intre in criza", campanie care se lasa cu premii in carti. Ok, bun zic si deschid repede site-ul Smart FM in alt tab... Intre timp continui sa citesc pe bookblog... Privirea-mi sare... banner... banner Smart FM. Cica Asculta Smart FM, are premii destepte. :))

WHAT?! rewind... indemn: Asculta Smart FM. Motiv: are premii destepte.

Ok, asadar conform oamenilor de la Smart eu ar trebui sa ascult radioul lor pentru ca dau premii. Si asta in contextul in care promoveaza campania legata de mintea care nu trebuie sa intre-n criza si deci promoveaza inteligenta... Sincer mi se pare cel mai nereusit indemn, cea mai neinspirata promovare... Sa te adresezi oamenilor destepti si sa le zici sa-ti asculte radioul nu pentru ca are muzica buna, pt ca are stiri bune, nu pt valoarea sa intrinseca ci pentru premii...

Pe de o parte cine te va asculta pt premii se numeste mercenar. Cu greu vei reusi sa-l fidelizezi. De cele mai multe ori la finalul campaniei pleaca la alt radio. Pt ca scopul lui e clar: vrea sa ia premii. Nu vrea sa asculte muzica...

Pe de alta parte, cum ajuti tu ca mintea ascultatorilor sa nu intre in criza daca ii indemni sa asculte un radio care poate nu le place, pe principiul stati totusi, caci avem premii? Ceea ce faci de fapt e sa indemni la compromis, ceea ce reusesti de fapt e sa ai ascultatori nemultumiti, eventualstresati de muzica si care tot ce fac e sa pandeasca momentul in care se va da premiul...

Trist. Campania e buna, sloganul e prost! Asculta Smart FM pentru orice altceva, nu pt ca acolo se dau premii!

Si pentru ca au si concurs, cu premii in reduceri de 50% la carti, ma bag si eu cu niste raspunsuri si le testez pe de alta parte si impartialitatea (oare ma premiaza chiar daca i-am criticat? :))

Asadar intrebare: "Tu ce faci ca sa-ti mentii mintea in forma?"

Pai fac asa:
Din categoria actiuni fizice:
1. dorm suficient
2. iau sirop de catina (care nu stie ce e sa dea un search pe google si o fuga la plafar, e foarte bun pt. imunitate, vitaminizare, stimulare fizica si intelectuala etc.)
3. incerc sa mananc legume, fructe des.
4. am renuntat la cola. nici cafea nu beau

Din categoria actiuni intelectuale:
1. Invat... sunt in sesiune, curand am licenta... deci chiar e un exercitiu intelectual
2. citesc... din categoria reviste momentan avem in lucru foreign policy si forbes romania. din categoria carti... dan puric - omul frumos si psihologia persuasiunii de kevin hogan
3. gandesc! si asta iti recomand si tie. analizeaza. mereu. vezi de ce e ok asta, de ce nu e ok aia. vezi daca ai facut bine aia, vezi de ce ai avut rezultatul ala. nu fi oaie! nu fa nimic luandu-te dupa turma! daca te trezesti din somn si intrebat fiind nu sti de ce aseara ai mers la Y si de ce ai zis ca faci proiectul Z, e grav! napoleon hill spunea si are mare dreptate ca e bine inainte de fiecare activitate pe care o intreprinzi sa te gandesti un pic de ce o faci.
4. ma automotivez. daca nu te ajuti sa gandesti mai pozitiv, sa fii mai optimist, esti degeaba si esti injumatatit. habar n-ai ce potential mare ai! nu te ciunti singur! fii pozitiv!
5. gandesc pozitiv.

Si ca sfat general, cititi filozofie! Si ganditi-va la ce cititi. Analizati ce cititi! Vedeti daca ideea aia a lui Paler, Hegel, Platon sau cine o mai fi, e buna de ceva dupa parerea voastra. Gandind, mintea vi se va dezvolta teribil de mult. Veti fi mai tentati sa ganditi ceea ce faceti in viata de zi cu zi. Si-o sa va simtiti mai stapani pe situatie si mai misto!