Prostia umana

23:35 / Publicat de ^^ /

Cum sa faci o promovare de tot kkt-ul pentru noul tau produs? Simplu! Nu trebuie sa participi la nicio conferinta de 500 euro ziua ca sa afli, nu trebuie sa citesti carti kilometrice in araba, trebuie doar sa deschizi ochii... raspunsul e in fata ta:

DONCAFE - "New mix in town". Nu vreau sa vorbesc despre advertorialele (articolele platite de pe bloguri) de toata jena, vreau sa vorbesc doar despre site unde pentru a-si promova produsele te invita sa faci mixuri de simboluri, adica sa alaturi o baba, un interlop si un telefon, spre exemplu pentru a putea urmari apoi un clip... de toata jena...

Si daca intri in sectiunea mail mixer si apesi butonul de mix iti creeaza ei un mesaj pe care sa-l expediezi iubitului. :)) Si te avertizeaza ca poate o sa inteleaga gresit. Mi-am expediat cica mesajul "ca sa nu zic aiurea, chiar asa e, te iubesc, mai". Si in casuta de GMAIL (!) gasesc mailul sosit la spam :))))))))))))) (buna treaba!) cu un cu totul alt mesaj "e chiar aiurea, ca sa zic asa, nu te mai iubesc".

Cred cu tarie ca transmiterea unui astfel de mail prin intermediul site-ului lor o sa le creasca vanzarile precum cresc cotele dunarii pe timp de seceta!

La mai mare, poate atingeti varful prostiei! Sigur am sa cumpar Doncafe, mai ales ca se vinde si la chiscurile RATB. :)))))

P.S. Ati auzit de cafeaua 4 in 1? E cafea cu zahar, lapte si.... si... nu, al patrulea element nu e ciocolata, nu e piperul, nici boiaua, nici mierea si nici ketchup-ul... al patrulea element e guarana! :)) cafea pentru oameni potenti...

1 opinii:

Anonim on 25 iunie 2009 la 09:37

"Guarana se utilizează, în general, ca stimulent. Este folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii. Stimulează sistemul nervos central şi glandele suprarenale, îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului cardiovascular şi metabolismul glucidic. Este de mare ajutor persoanelor care desfăşoară o muncă intelectuală, elevilor şi studenţilor, în perioada examenelor, contribuie la funcţionarea optimă a creierului, la îmbunătăţirea capacităţii de concentrare şi a memoriei. În cazul sportivilor, aceste substanţe bioactive îmbunătăţesc performanţele, forţa fizică şi rezistenţa. Testele clinice au demonstrat că datorită particularităţilor sale chimice, se absoarbe mai lent în organism, acesta fiind motivul principal al efectului revigorant mai eficient şi mai îndelungat pe care-l generează."

Mai invata publicitate si invata sa te informezi! Numai bine iti doresc (fara guarana, ca nu iti place) ;)

Trimiteți un comentariu