Eco la absurd

00:11 / Publicat de ^^ /

Primesc acest mass... Trimis de Ministerul Mediului: Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI. Daca tu alegi sa trimiti acest email prietenilor tai, mediul iti va fi recunoscator.

Trecand peste partea cu "trimis de Ministerul Mediului" ca doar stim cu totii ca ministerul sta pe mess :) , pe bune what the fuck?

nu arunca uleiul la chiuveta, nu pune cumparaturile in pungi de plastic, schimba-ti becurile, renunta la masina... !!! sigur nu e prea mult??? sigur n-ati uitat nimic? eu simt o nevoie acuta de a renunta si la a respira pret de cateva momente, asa cat sa economisim aer pentru pasarele...

2 opinii:

Comment by joe on 26 septembrie 2008, 00:41

si eu am primit, dar n-am citit tot, doar m-am rezumat sa scriu inapoi persoanei care mi-a trimis urmatoarele: ":-@"

Comment by Omu' legii on 8 octombrie 2008, 23:48

NU turnati uleiul in chiuveta !...turnati-l in WC :)

Trimiteți un comentariu