Hai cu sexy Marioara, sa corupem toata tara!

14:01 / Publicat de ^^ /

Pe taramuri calde si sarate eram stapana aparatului. Chestia aia mica, neagra, si bagata intr-o husa cu visiniu era bijuterie, accesoriu nelipsit, dupa care te-ai fi intors chiar daca dadea sa tune sau concertul sa inceapa... Si poate intrebarea "ai luat aparatul?" a fost dupa "avem apa calda?" ce-a mai folosita fraza a saptamanii.

Proprietar al aparatului de fotografiat, fotograf pentru o saptamana, am observat si-am auzit multe...

"Fa-mi si mie o poza, dar vezi cum ia iei", "Nu-mi lua burta", "Pozeaza-ma numai de aici in sus", "Vai tu Iri dar ce nashpa am iesit" au fost pietrele de temelie ale unei lumi in care toti au mici excese si rotunjimi, dar nimeni nu vrea sa le-accepte.

In lumea lui 2008, 90 60 90-ul a devenit victima oricarui fel de mancare, eternul perdant in fata alimentatiei. Azi cartofii au euri, sucurile coloranti, shaworma exces de grasime si salata microbi sau ghinionul de a se aseza prost, fix pe burta. Azi nu apuci sa inghiti ca parca si vezi sanvisul ala proptit fix langa buric, daca se poate chiar cu colturi, asa ca sa te simti si mai nashpa.

Azi cine mananca devine brusc trist si regreta caci... subit s-a ingrasat. Azi mergi la mare nu bucuros de apa ci trist ca vei sta la plaja in costum de baie, nu relaxat, ci cu grija ca toti colaceii sa se aseze cat mai natural si vei aloca sesiunii foto cate 50 de minute zilnic pentru ca doar, doar acasa in fata hi5-ului deschis sa ai de unde alege!

Situatiile in care aparatul da gres si te prinde supla cand nu esti ti se par binecuvantari si complimentele unui haifaivist minunat de poza ta supla, realitati demne de luat in seama.

Nu-ti place cum arati, la fel ca altor 99% din fetele de pe plaja. Daca ai putina vointa mananci salata gradinarului sau te amagesti cu una greceasca (cine v-a zis ca branza nu ingrasa?!). De inotat nu stii si nici nu vrei sa inveti, devreme ce pe siteurile alea gărliş nu zice suficient de des ca inotul solicita cam toti muschii (si deci face mai mult ca sala). De facut alt sport nu faci, decat poate in discoteca - zbantuitul - intre un suc nesanatos si o juma de ora de holbat la lume.

Ai venit la mare sa te tolanesti 4 ore dimineata si inca vreo 2 seara pe prosop sperand ca soarele sa te inegreasca. Si sa te plangi ca esti grasa si ca vrei sa nu se vada.

Am doua obiectii:
1. de cele mai multe ori NU esti grasa, un centimetru in plus peste aia 60 "indicati" din talie nu inseamna obezitate. Esti dusa de val si totul e in mintea ta. Chiar crezi ca aratand ca scandura ai fi mai sexy?
2. De ce incerci sa pari cine nu esti? De ce inainte sa-ti fac o poza imi ceri sa inventez un unghi beta care combinat cu statul intr-un picior sa declanseze un altfel de blitz care sa te scoata pe tine "supla-sexy-rau"? De ce te feresti de o poza din fata sau una pe nepregatite? De ce drecu preferi sa ti se vada doar ochiul si un pic din nara si apoi intrebi pe hi5 daca esti sexy? Si daca tot nu-ti place cine esti, de ce stai trantita pe un prosop si astepti ca cineva sa schimbe realitatea?

Si oare sexy Marioara, nu era si ea ravnita?

1 opinii:

Comment by joe on 24 august 2008 la 18:23

cand iti mai zice "vai Iri, ce nashpa am iesit" zi-i: "din ma'ta ai iesit asa najpa nu din aparatul meu foto"

Trimiteți un comentariu