A-nnebunit lupul!

02:08 / Publicat de ^^ /

Citesc si ma minunez...

1. Popii n-au voie sa-si faca sindicat. O zice si instanta! Clar, ca daca li s-ar permite, asa cum e constitutional li s-ar urca libertatea la cap. Daca intre ei de cenzureaza si se indobitocesc, ce sa te astepti sa faca cu credinciosii? Religia e o-ndobitocire!
2. Un copil a fost gasit vinovat pentru ca a trecut in fuga pe trecerea de pietoni si a provocat astfel un accident. :))) Propun introducerea cursurilor de creativitate la Academia de Politie. Trebuie si organele legii sa invete sa gaseasca motive mai bune cand e musai sa scape bazma curata cate o tzoapa la volan!
3. Cotabita zice ca Anca Parghel trebuie scapata de cancer. Asta asa e, dar faptul ca e stire ma bulverseaza! Si daca stam sa analizam e stire pozitiva. Ei bine, daca se adopta legea stirilor pozitive la tv asta ne asteapta - Chivu zice ca maimuta sta bine la zoo, Mutu zice ca un pahar de lapte pe zi e sanatos si Andreea Marin marturiseste ca soarele ii face bine oricarui copil. Ce-o sa ma mai uit la tv! Chiar... propun sa se imparta treaba. Juma de ora stiri pozitive, jumate negative si stim si noi ce privim... (prostii oricum).

Etichete: ,

4 opinii:

Comment by joe on 17 iulie 2008 la 10:46

Pai popii nu mai vor sa fie curvele celor de sus, vor sa-si faca afacerile pentru ei. Dar proxenetul nu ii va lasa fara lupta sau fara sa incaseze o suma din partea lor.

Anonim on 17 iulie 2008 la 12:09

aaa. cea mai tare faza. cica umbla un zvon cum ca patriarhul ar vrea sa candideze la presedentie. Nu stiu daca are voie, dar nu cred c-o s-o faca acum.
Oricum, pe viitor ar fi cea mai tare faza. Si pun pariu ca va fi votat.

DOAMNE FERESTE!

Comment by Omu' legii on 17 iulie 2008 la 13:40

daca se va intampla asta , vom avea biserici in loc de case pentru locuit !

Anonim on 20 iulie 2008 la 12:40

uuuu tema noua... imi place :)

Trimiteți un comentariu