Ecologista, prima data-n viata

01:39 / Publicat de ^^ /

Vorbeam cu o colega de solutii electorale si cutume cetatenesti si mi-am adus aminte de "prostia umana".
I-auzi, sa-ti iei tu ditamai masina cu 4-5 locuri, intr-un oras in care urasti traficul si lipsa parcarilor si sa o folosesti singur.
In orice oras, in aproape fiecare masina de pe strada nu vezi decat soferul. Pe strazi e-o mare de masini, ocupate doar de cel ce le conduce, adica in proportie de 20%. Nicaieri nu-i o masina umpluta la refuz! Mai mult, pe strazi sunt mai ales berline si gipane, masini de multi metri lungime. Smarturi sau fiaturi punto mai deloc... caci cu cat esti mai mic cu atat ai o mai mare dorinta morbida de a-ti lua o masina mai mare.

Ce satisfactie trebuie sa ai sa fii la volan si in jurul tau sa fie spatiu, mult spatiu, evident neocupat? Ce satisfactie tre sa ai stiind ca portbagajul tau are sute de litri si ca singurul tau bagaj de zi cu zi e o poseta sau o servieta?

Pesemne ca esti econom si prevazator din fire, devreme ce iti iei masina de 4-5 locuri gandindu-te ca odata si-odata o sa fii tu nevoit sa cari frigiderul sau mergi cu tot familionul la plimbare.

Cand o sa ne luam masini cat pentru noi (cu 2 locuri si portbagaj cat pentru 2 sacose) o sa rezolvam si problemele de trafic, si parcari, caci o sa incapa pe strazi de 2 ori mai multe masini... Astea sunt solutii! (vorba unui antipatic)

Etichete: , ,

1 opinii:

Comment by joe on 6 iunie 2008 la 11:19

Eu cred ca masinile cu numar de bucuresti venite la mine in Constanta, vin doar asa sa se mai destinda putin si sa scape pentru cateva ore de traficul bucurestean. http://213.164.231.200/cgi-bin/guestimage.html

Trimiteți un comentariu