Despre ei...

22:58 / Publicat de ^^ /

Circulam cu RATB-ul cand in plina aglomeratie urca niste tanti. Dupa ele, agale niste patrupezi. Indignarea veni din partea tuturor, dar cum sa te urci tu in autobuz, sa vezi cateii ca dau si ei sa se suie si sa te limitezi la a intreba scurt, de ce se urca?
Sa nu-i impiedici sa se suie, sa nu-i dai jos? Nu, caci e mai frumos sa te plangi si sa devii centrul de atractie al navetistilor utilizatori de RATB, plangandu-te ca poate "te musca catelul".

Ne plangem ca ne rau, ca stam laolalta cu animalele si ca dimineata nu putem sa mergem la serviciu din cauza lor. Ce bine ne simtit cand facem asta! Dar nu, nu reactionam. Niciodata. Nu vrem ca adaposturi sa fie create, nu vrem sa-i infiem si nici sa-i eutanasiem. Dar vrem sa ne plangem ca ne e rau!

Lipsa atitudinii s-a transformat din indiferenta sau lipsa de curaj in oportunitate de a deveni vedete. Ce frumos e sa faci crize ca esti oprimat, discriminat, enervat, lovit. Durerea asta-ti da aripi. De parca de mic ti-ai fi dorit sa-ti fie rau in viata.

P.S. De la o vreme te-ai emancipat. Nu doar ca primesti raul cu bratele deschise ci iti intuneci privirea si transformi orice intrebare gen "ce mai faci" sau "cum a fost la pizza" intr-un atac murdar la persoana ta curata.

Etichete: ,

2 opinii:

Comment by Omu' legii on 22 mai 2008 la 11:09

Cand cineva a vrut sa-i eutanasieze...toata Europa ne-a sarit in cap ! Cand Europa vine in Romania exclama : ce de caini !

Comment by joe on 22 mai 2008 la 13:46

"Hell is other people"

Trimiteți un comentariu