Hai sa stam ca leafa merge

22:11 / Publicat de ^^ /

"Un popor stresat poate deveni, in timp, neproductiv." ziceau initiatorii asa-zisei zile a barbatului probabil calculand in acelasi timp cam cat profit o sa le aduca initiativa.
Si pe sistemul asta... "suntem stresati, vrem liber" a inceput sa duduie fabrica de legi a Romaniei pana de curand saraca in productie.
Au sarit cetatenii sa propuna declararea zilelor de 8 martie (ziua femeii) si 5 mai (cica ziua barbatului) sarbatori legale pentru ca deh, sa sarbatorim si noi in voie far sa ne gadim ca daca mai mancam un mic explodam si nu mai ajungem la serviciu.
Au sarit si parlamentarii pe sistemul "da ce bre, noi suntem mai prosti?" sa propuna si ei. Liber de florii. De ce? Asa, ca e-nceput de vara probabil si ca turturelele canta mai bine.
Si ca un bumerag sarii si Base! Vrea si el. Liber de Sfanta Maria. Extraordinar! Ma intrebam de ce nu a propus Sf. Constantin si Elena liber dar probabil ca e o concesie pt. nevasta-sa... eu iti dau liber si tu nu-mi ceri un alt cadou...

Ma lasa rece. Dar nu pot sa nu ma intreb ce o sa faca cu Sfantul Gheorghe, Sf. Andrei si Sf. Ioan sa nu se oftice prea tare. De nu pun astia si sustinatorii lor de o revolta de nu va dati seama. Eu zic sa sesizeze si consiliul anti discriminare si sa ajungem frate cate zile cu rosu-n calendar, atatea zile libere sa avem!

Etichete: ,