Ce trist e sa fii smeker!

21:50 / Publicat de ^^ /

Ii vezi in masini scumpe, tunate si proaspat spalate, agatati la brat cu gagici blonde, slabe si imbracate lucios si disperant de scump, frecandu-si burta voluminoasa si bratara lata.
Ei vorbesc tupeist, adica gros si cu argou, se stramba de fiecare data cand scot o fraza si incearca sa te convinga cat de bazati sunt ei si ma-sa.
Evident te cred un looser daca n-ai si tu bemveu.
Saracii...
In fapt ei sunt cei care platesc femeile! Ce viata grea trebuie sa aiba, sa fie nevoiti sa fure, sa ceara de la tata (sau in cazuri rare sa munceasca) ca sa intretina si o blonda, mereu alta. Sa-i dea bani de mall, de fitze si postete "lui vuiton" pentru ca seara sa se poata sprijini de bratul lor la o intrunire a altor smekeri, asortati evident tot cu blonde astfel combinate.
Ce prosti sunt astia! Si ce destepte par blondele in comparatie cu ei! Pai sa nu-ti iei unul care-ti ia si solzi de taur marca Nina Ricci daca-i ceri, si care te duce la Paris cand iti vine stopul ca aerul ala e mai soft si te destreseaza? Pai sa nu-i spui tu ca planta ta cataratoare e carnivora si-ti trebuie 50 de lei pe zi sa o-ntretii? Ca pantofii tai cu lac si pietricele se pastreaza in sampanie si ca poseta se-asorteaza doar cu o femeie parfumata cu parfum de "uischi"? Si sa nu visezi chiar de esti blonda la o casa mare-mare facuta pe spatele unora cu ceafa la fel de mare si cu mintea de furnica?
Pacat ca n-au consilieri! Propun ca toate blondele tarii sa fie asistate social de guvern cu cursuri de pisicism si pupincurism aplicabile la barbati peste suta de kile si mia de euro in buzunar! Sa invete fetele cum sa se dea bine si sa castige mult!
Si chiar, de ce nu facem carti business pentru blonde? Cu reguli clare si distincte... "Inhata-l cu cordonul de la haina, scoate-i mintile cu un dans pe nicolae guta si deposedeaza-l de avere cerandu-i bani pt. haine din piele de strut ce in preajma celui care le-a sponsorizat devin invizibile".
Sa piara smekerii de necaz si tupeul lor la fel!

P.S. Undeva in Bucuresti un tip la 30 de ani putin gras intreaba o vanzatoare tinerica si blonda ce sa cumpere pentru o fata. La sugestia fetei ia un anume colier si o anume pereche de cercei, o plateste si lasa 50 de mii in casa. Ii ofera tinericii blonde bijuteriile si o invita a doua zi la masa. A doua zi precum vulcanul norois irumpe vesel si generos invitand-o sa mearga in mall sa-i cumpere haine. :)))

Etichete:

1 opinii:

Comment by Omu' legii on 27 martie 2008 la 09:18

Bravo ! Punct ochit, punct lovit !

Totusi, crezi ca blondele alea, sunt mai prejos de ei? Nicidecum. Sunt aceiasi plamadeala.

Trimiteți un comentariu