Concert AC/DC - vrem banii inapoi

11:38 / Publicat de ^^ /

Ionica fusese informata prompt de concertul AC/DC acum cateva nopti. A doua zi dimineata era proprita in fata la Diverta Magheru sa isi ia bilet... A luat. Era fericita.

Aseara i-am dat vestea: AC/DC nu vine, sa nu plangi. :) Desi pe bilet scria clar sa banii se ramburseaza in masura in care concertul se amana sau se anuleaza, desi organizatorii sustineau si ei asta, eu una aveam dubii. Unde e tzeapa, de ce sa dea banii inapoi, lor ce le iese?

Verdictul a venit azi. Ionica si-a recuperat banii. Chiar inainte de ora deschiderii Diverta (ora 10), locatia era invadata de "o mare de pletosi". Doreau cu totii banii inapoi. Intr-un final a deschis o tanti si a coborat cu ditamai teancul de bani. Fiecare s-a vazut cu suma inapoi. Fericire. :))

Continui insa sa urmaresc curioasa subiectul... Cat de bou sa fii ca organizator sa bagi bani in promovarea unui eveniment si ulterior sa-l amani, sa restitui banii de bilete si tu sa ramai cu o gaura in buget... Undeva trebuie sa fie o schema. :) (Si nu cred ca schema e aia de a amana concertul si de a-l realiza apoi fara AC/DC sperand ca oamenii sa nu ceara banii inapoi si sa vina la el, pe principiul "daca tot am dat banul...")

Etichete: , ,

3 opinii:

Comment by joe on 15 aprilie 2009 la 12:33

tu esti schema

Pur si simplu au pariat pe un cal inexistent.

Comment by Geanina Codita on 17 aprilie 2009 la 21:05

Succes la Olimpiade! Paste fericit!

Anonim on 18 aprilie 2009 la 14:18

Felicitari!
Acest blog a fost selectat pentru ZBB ( Ziua Bloggerilor Bucuresteni – 30 mai ). Este primul eveniment offline al bloggerilor din Romania. Informatii si inscrieri pe zbb-2009.ro Te asteptam in echipa de protocol a festivalului !

Trimiteți un comentariu