"Valentine`s sucks!" De Valentine's nici n-am sa te pup! :)

18:06 / Publicat de ^^ /

EIN VERED, ISRAEL - FEBRUARY 5: A worker gives...

Fii sincer si gandeste-te: De ce blamezi Valentine's Day? Sau daca esti ok cu sarbatoarea de ce te feresti s-o afirmi raspicat? De ce te strofoci sa gasesti un cadou si daca nu-ti iese te enervezi si renunti la a mai lua ceva ca oricum e o porcarie? De ce te lasi influentat si strigi incercand sa te convingi ca Valentine`s-ul e o sarabatoare americana pentru prosti si ca noi avem Dragobetele nostru?

Mai spune-mi si daca-ti amintesti ca de ziua femeii... de martisor... de craciun.... de ziua copilului... de halloween sa fi sarbatorit, sa fi cumparat ceva,un cadou, sa fi primit un cadou, SA TE FI OFUSCAT LA FEL DE TARE ca-s sarbatori idioate, ca-s bullshit? Nu? De 8 martie ai dat o floare, asa e? De martisor cineva si-a amintit sa-ti dea o brosa cu panglica rosie, de Craciun ai batut tot mall-ul dupa cadouri... si asta fara sa protestezi.

Ti s-a parut normal sa sarbatoresti alaturi de alte miliarde de oameni toate sarbatorile astea si acum te opintesti de inca una! Valentine`s sucks!

Pai de ce, Gogule, imi vine sa te intreb? Ce, crezi ca ziua femeii nu e sarbatoare importata? O fi romaneasca, nu? :)) Ce, de ziua femeii nu e plina strada de kitsch-uri in forma de inimi, isusi - lanterne cu baterii, pisici fara par care miauna "ailoviu" & co? Ce, iubirea fara de mame n-o putem sarbatori in fiecare zi, cum cereti sa facem cu valetine's-ul? Asadar... cu ce e ziua femeii mai breaza ca Ziua Indragostitilor? Cu ce e Halooween-ul mai breaz?

Cu nimic palpabil... singura problema e ca spiritul turmei nu se dezminte! Daca tot e in trend sa blamam Ziua indragostitilor, pai hai s-o facem fara sa ne gandim daca avem motive! Conformare tata, ca parca ne era dor de cazarma...

P.S. Nu va inversunati prea tare, sa nu incurcati borcanele... Ca in 2 saptamani vine Martisorul si ala SE CADE sa fie sarbatorit! :)




Reblog this post [with Zemanta]

Etichete: ,

1 opinii:

Comment by Victoria Baltag on 17 februarie 2009 la 02:32

ziua indragostitilor trebuie sa fie in fiecare zi...indragostitii care nu simt asta...sunt niste dobitoci..cat despre cadouri si lucruri frumoase...cine iubeste le ofera fara ca sa fie neaprat o zi speciala...insa, de ce nu....cand e o zi a iubirii ...sa fii si mai dragastos//asa e normal, nu? dar...cine iti pfera cadouri numai cand e vreo zi din asta...adica e intr-un fel obligat sa o faca..e un mare mitocan..si prost crescut...

Trimiteți un comentariu