Statuie zeului!

00:08 / Publicat de ^^ /

Cica pe cand baba Piranda invata sa ghiceasca in bobii de fasole din fundul curtii avuse o viziune... se facea ca asa, cam prin 2008 oamenii angajati vor fi foarte stresati si se vor teme de umbre. Si cica cea mai tematoare umbra va fi cea a sefului. Oamenii vor crede ca umbra sefului are ioni negativi prea multi si cercetatorii vor descoperi si vor certifica faptul ca acesti ioni in combinatie cu poluarea atmosferica vor crea necazuri.
Si singura solutie va fi imblanzirea umbrei!
Drept pentru care se recomanda ca in fiecare zi purtatorul umbrei, aka seful, sa fie pupat in cur si gadilat la orgoliu... singurele actiuni care pot elimina ionii negativi in exces din umbra.

Pe moment, la o asemenea viziune Baba Piranda s-a speriat rau de tot, si-a luat poalele si-a fugit pana-n strada unde, intre noi fie vorba, fost intoarsa din drum cu cateva palme. La cateva zile regele tiganilor, proaspat corespondent RTV a rugat-o sa se strofoace si sa mai vada in continuare... cum vor reactiona oamenii cu job la amenintarea umbrei? Vor ceda ispitei si vor pupa in cur? Posteritatea trebuia sa afle!

Fortata de imprejurari, Baba Piranda a inchis ochii, a strans bobul de fasole-n mana si-a vazut... cica TOTI angajatii isi vor schimba subit comportamentul si in fiecare dimineata glasul si caracterul. Formula de salut a sefului va fi: "buna ziua, ce bine va sta azi", urmata de 3 cruci facute cu degetele de la picioare pentru ca sefului sa ii mearga bine...
La pranz, angajatii vor hrani sanatos si fara E-uri orgoliul sefului cu alte laude si vor avea grija sa verifice de 3 ori furculita de impuritati si sa o sfinteasca cu aghiasma adusa special pentru ca sefului sa-i priasca masa. Acestia vor termina ziua verificandu-i sacoul de scame, cravata de ruj, masina de pene la roti si stergandu-i mana de praf si indifelitati... Iar de ziua lui, angajatii vor cotiza cu juma de salariu, doar-doar capcaunul sef se va simti bine si va renunta la nociva umbra!


Povestea n-a fost data in direct, nici macar Dan Diaconescu n-a aflat de trista previziune, caci Baba Piranda s-a speriat de ce-a vazut, iar seful tiganilor a intrat intr-o casta ce-i interzicea sa mai deschida gura. (casta oamenilor insurati)

Am aflat prin somn de poveste si ajunsi in anul 2008 nu pot decat sa ma mir de acuratetea descrierii!

Pupam in cur si privim halucinati si dand din cap cand seful ne vorbeste de parca meritul suprem al existentei noastre pe pamant ii revine lui! Si nu concepem o singura zi fara sa facem lucrurile gandindu-ne "da oare seful e de-acord?".

P.S. Stiti care e culmea prostiei? Sa pui de 3 ori mai multi bani pentru cadoul lui sefu decat pentru cadoul unui coleg obisnuit... Ca-i mai cu mot! :))