Pierdut stire pozitiva, o declar gasibila

09:33 / Publicat de ^^ /



Cica pentru a avea la stiri jumate bine, jumate rau inseamna sa nu prezinti toate stirile proaste si sa incerci sa fabrici, din burta eventual, stiri pozitive.

Si asta vrea sa insemne ca... tot binele din lume e doar ala pe care-l arata ei la tv? Inseamna ca nimic nu mai e pozitiv in tara asta decat ca Simona Sensual si-a tras melodie sau ca "marele" Chivu s-a-nsurat?


Ma, eu continui sa cred ca si faptul ca s-a ieftinit porumbul in piata, ca in Cismigiu sunt banci umbrite si ca sambata dimineata la 5 si duminica seara la 11 inca mai circula autobuze e ceva pozitiv. P-astea nu le dam la TV?

Etichete: ,

3 opinii:

Comment by joe on 13 iulie 2008 la 10:02

adica ce vrei sa zici? faci misto de legea 50-50? sau zici ca se pot gasi si stiri pozitive?

Anonim on 14 iulie 2008 la 09:34

observ cat de inchisi suntem la minte de vreme ce consideram ca pentru a respecta legea trebuie sa inventam stiri pozitive ca cica in mod normal nu prea se gasesc.

cat despre lege, tot respectul!

Comment by joe on 14 iulie 2008 la 10:59

Asa ziceam si eu, care sunt mai dark asa, nu trebuie sa inventam stiri bune pentru a mentine echilibrul 50-50 caci exista stirile alea bune, doar ca nu le da la tv. Nu sunt asa populare, stirile bune sunt precum un adolescent fara masina de fitze si bani facuti undeva prin Spania, mai nimeni nu vrea sa auda de el.

Trimiteți un comentariu