Pentru ce exista filme?

00:34 / Publicat de ^^ /

Coloana sonora a carui film m-a impresionat e intrebarea cu care Omu' Legii bate la usa discretiei mele.
Raspund ca mai nici una de vreme ce ma uit la un film cam o data la 2 luni. De ce? Pentru ca privitul constant al filmelor imi pare o pierdere de vreme. Asta in cazul fericit. Caci daca vorbim de drame, horror sau orice altceva decat comedii privitul filmelor imi pare pervertire.

Si asta pentru ca in mod normal te uiti la film ca sa te destinzi. Ori ce destindere iti poate aduce privitul unor crime comise cu cele mai nastrusnice obiecte ori privitul sangelui pe pereti? Tu de ce te uiti la filme si cat de linistit te fac sa te simti?

Si oare care e scopul pentru care se produc atatea horroruri si thrilere? Si cum ne influenteaza toate astea? Oare ce e mai periculos - privitul din plictiseala la un calup de stiri proteviste de la ora 5 sau migrarea in masa in mall la un film facut de Mel Gibson si greata de dupa?

Si oare din ce in ce mai multi ucigasi povestesc senin cum si-au omorat victimele pentru ca de la prea multe crime vazute omorul pare un fleac?

Cine mai vrea sa vorbeasca despre filme il invit. Desi cred ca opinia va fi contrara. Privitul filmului prea a devenit la fel de eminent ca periatul dintilor.

Etichete: , ,

1 opinii:

Comment by joe on 10 iulie 2008 la 10:48

Ai multe de invatat din filme, daca stii cum sa filtrezi informatia...

Trimiteți un comentariu