Valeriu Zgonea, nota 4 cu felicitari si coronita.

00:39 / Publicat de ^^ /

Asa cum mi-a dovedit si ulterior mi-a confirmat, sus numitul este un imbecil intr-ale legislatiei si ale politicii. Daca pana acum cativa ani prefera sa spuna ca este omul din umbra si ca "nu toti sunt facuti sa iasa in fata", iata ca acum isi schimba lutul si deveni numai bun ca orator PSD-ist.

Cum vorbeste nu stiu caci nu i-ai acordat sansa sa-mi urle in casti, m-am rezumat la a-i permite accesul pe monitor. Ce vorbeste insa, e cert ca sunt prostii!

Cica, proaspat umflat in pene ca PSD-ul are la europarlamentare un procent in fata PDL, cere dreptul ca PSD-ul sa nominalizeze comisarul european din partea Romaniei. I-auzi! Pe ce baza? Or nu stii, mister Zgonea ca acest comisat nu reprezinta interesele cetatenilor UE, ci interesele Uniunii Europene ca organizatie. Vocea cetatenilor e Parlamentul, vocea UE e Comisia. So, de ce amesteci bre, lucrurile? Cum sa nominalizeze europarlamentarii comisarul, daca aici e vorba de 2 institutii distincte, cu interese distincte? Mister Zgonea, nu crezi ca tu si PSD-ul vreti sa-nfulecati mai multe drepturi decat e trecut in meniu? Da-i cu lamaie sa nu ti se-aplece!

La fel... cica "din respect pentru democratie" PSD-ul nu va contesta mandatul de europarlamentar castigat de Elena Basescu, asta in contextul in care ar putea fi ilegal. WTF, mister Zgonea, asa ai invatat tu la scoala, ca democratia e mai importanta decat legea? Sau democratia implica chiar statul de drept? Adica respectul drepturilor, a libertatilor cetatenesti si implicit a LEGILOR.

Zgonea Valeriu, stai jos, ai nota 4. Restanta e oral si se plateste! Nu treci te exmatriculam. Da auzi, nu vrei totusi sa te transferi de-acum? Poate unde in vreun "Satul cu Alune" cat sa nu mai auzim de tine?

Mersi. Invatatoarea.