Metoda savanta de eliminare a spagii - COPLATA :))))

00:02 / Publicat de ^^ / opinii (5)

Un idiot. Asta este actualul ministru al sanatatii. Cules la minister direct din lumea afacerilor, fericit posesor al unei firme care importa Ferarri in Romania, imbecilul ministru Ion Bazac habar n-are cu ce se mananca medicina si sistemul medical. Evident, doar n-a profesat niciodata! Pana mai azi l-am apreciat pentru desi afon intr-ale medicinei si-a luat ca secretar de stat ditamai profesionistul, Raed Arafat, pe care l-a lasat sa se ocupe de tot si toate el ramanand sa taca si sa zaca in prostia sa.

Ei bine, domn ministru s-a cam trezit de cand cu primavara si-a-nceput sa vorbeasca! Evident, prostii! Cica vrea sa implementeze sistemul coplatii serviciilor medicale in spitale... Pe romaneste, sa te puna sa platesti cand te imbolnavesti si ajungi in spital o parte din costurile medicale! De ce vrea coplata? Pentru ca cica sistemul coplatii elimina spaga din spitale! :)) Yeah, right, daca platesti o parte din operatie nu mai trebuie sa dai spaga. :)) De parca s-ar risca cineva...

Eu cred ca ministrul Ion Bazac ne ia de idioti cand de fapt a uitat sa se uite in oglinda... Ok, daca tot vrei sa tai din costuri si sa ne oferi servicii medicale mai putine la acelasi impozit platit, macar baga placa aia cu criza... vremuri grele, cheltuieli bugetare mari, venituri ioc... Cativa fraieri or sa te mai creada... Dar nu veni frate sa-mi zici ca sistemul coplatii de fapt e un lucru pozitiv si eradicheaza coruptia... Cat de imbecil sa fii sa crezi?

In ritmul asta... salarii inghetate, impozite reinventate, servicii diminuate tind sa cred ca avem o guvernare mai hoata, mai incompetenta si care ne prosteste-n fata mai mult ca oricare alta... Asa dintr-o data sa fi aparut criza si problemele in Romania? Pan` sa vina MiniBoc aveam crestere economica si bani pentru de toate si hop de cand a calcat Boc la Palatul Victoria nu mai avem de niciunele... Hai sa va cada buzunarele pline cu tot ce-ati furat, de hoti si mincinosti de sunteti!


Etichete: , , , , ,

Concert AC/DC - vrem banii inapoi

11:38 / Publicat de ^^ / opinii (3)

Ionica fusese informata prompt de concertul AC/DC acum cateva nopti. A doua zi dimineata era proprita in fata la Diverta Magheru sa isi ia bilet... A luat. Era fericita.

Aseara i-am dat vestea: AC/DC nu vine, sa nu plangi. :) Desi pe bilet scria clar sa banii se ramburseaza in masura in care concertul se amana sau se anuleaza, desi organizatorii sustineau si ei asta, eu una aveam dubii. Unde e tzeapa, de ce sa dea banii inapoi, lor ce le iese?

Verdictul a venit azi. Ionica si-a recuperat banii. Chiar inainte de ora deschiderii Diverta (ora 10), locatia era invadata de "o mare de pletosi". Doreau cu totii banii inapoi. Intr-un final a deschis o tanti si a coborat cu ditamai teancul de bani. Fiecare s-a vazut cu suma inapoi. Fericire. :))

Continui insa sa urmaresc curioasa subiectul... Cat de bou sa fii ca organizator sa bagi bani in promovarea unui eveniment si ulterior sa-l amani, sa restitui banii de bilete si tu sa ramai cu o gaura in buget... Undeva trebuie sa fie o schema. :) (Si nu cred ca schema e aia de a amana concertul si de a-l realiza apoi fara AC/DC sperand ca oamenii sa nu ceara banii inapoi si sa vina la el, pe principiul "daca tot am dat banul...")

Etichete: , ,

Tzeapa AC/DC

23:21 / Publicat de ^^ / opinii (4)

Pe larg povestea o gasiti la Andrei pe blog, pe scurt suna cam asa: Dupa ce s-a anuntat ca AC/DC va canta pe 31 mai la Bucharest Rock Arena si s-au pus biletele in vanzare s-a dat de stire ca evenimentul se amana pe o durata nedeterminata.

Cica pretul biletelor deja achizitionate se restituie. Cu toate astea, organizatorii au fugit in Israel si au inchis telefoanele. :)) Deci, despre ce bani vorbeam?!

Oricum, aflu maine concret si raportez. :)

Etichete: , ,

Vrei sa faci bani? :)

17:26 / Publicat de ^^ / opinii (3)

... Atunci mulge-l pe Gigi Becali! :)

La inundatii Becali dadea bani la toti ce-i ieseau in cale...
Intr-o seara la Nasu, la B1Tv tin minte ca Becali ii oferea in direct lui Moraru o suta de mii de euro, numai sa-l invete limba engleza.
Acum ca a fost arestat, Becali a platit nu mai putin de 14 avocati sa-l scoata! :)

3 exemple simple, o singura concluzie: O fi el pasionat de oi, dar intai de toate Becali nu e cioban ci vaca de muls!

Asa ca daca vrei sa te imbogatesti, fa ceva si lasa-i impresia ca-l ajuti! Asa cum au facut baietii astia de mai jos... O sa te rasplateasca, mai ales ca fiind inchis, e vulnerabil. De exemplu, acum ca e pe listele PRM, poti sa-i faci campanie. :P

Etichete: , ,

Cum sa-ti imbunatatesti vederea!

16:52 / Publicat de ^^ / opinii (0)

Nu toti am ajuns sa vedem prost la apropriere sau la distanta, cu un ochi sau cu celalalt. Dar aproape toti am simtit macar de cateva ori starea aia nashpa de oboseala a ochilor din cauza statului indelungat in fata calculatorului. Si indiferent ce masura am luat... reglat luminozitatea ecranului, luat o pauza de calculator, schimbat monitor, injurat, pus ochelari, problema oboselii privirii n-am putut-o rezolva in totalitate...

Am descoperit insa de ceva vreme o metoda misto de odihnire a privirii... masarea punctelor sensibile din jurul ochilor. :) Repetati de cateva ori exercitiile facute de nenea din clipul de mai jos si si s-ar putea sa va simtiti mai bine...



Vision Training - exercitiu energizare


*Daca purtati ochelari si vreti sa nu mai aveti nevoie de ei, sau pur si simplu daca exercitiile de mai sus v-au entuziasmat, va puteti inscrie la Vision Training. Costa, dar se spune ca merita! :)

Reblog this post [with Zemanta]

Etichete: ,

Cum sa scapi de amenzi RATB

10:01 / Publicat de ^^ / opinii (25)

De azi incepem seria articolelor "educative". Probabil ca voi scrie cate unul de fiecare data cand cate un imbecil va aplica prost legea sau va aplica o lege proasta si ma va scoate din sarite, asa cum s-a intamplat in dimineata asta.

Asadar, despre controlorii ratb. M-am urcat azidimineata in 601 de la Drept spre Grozavesti. In mod normal pe ruta aia nu vine nimeni sa te controleze. Azi a venit si ale dracu` ca nici nu erau costumate ca toti cotrolorii sa le poti recunoaste :) Abonamentul meu statea acasa intr-un buzunar. Asa ca atunci cand distinsa doamna m-a rugat sa-i dau legitimatia i-am zis ca e acasa. S-a uitat la geanta mea si-a zis sa-i arat buletinul. Am replicat ca n-am acte. Evident nu m-a crezut si m-a luat cu "ia sa vedem ce ai in geanta". O, da! Asta e buna! Sa-ti arat tie geanta :)) N-ai voie sa ma controlezi! Alte probleme? Daca n-ai buletin mergem la politie, insista ea. Neah, vine politia la mine, n-am nicio obligatie sa merg cu tine nicaieri zic eu. Da ce crezi ca politia se misca dupa fundul tau? Aaa, nu se misca, atunci cobor!

Evident dau sa cobor, a doua pipitza pe post de controlo apare si ea si precum rambo se pune cu fundul pe usa, parca nu stie ca-n regulamentul ratb sprijinirea de geamuri si usi e interzisa! Impreuna formau o masa de carne pe care la nevoie ar fi trebuit s-o despart si sa trec. Am zis sa incep frumos. N-ai voie sa ma sechestrezi, le-am zis. Daca n-ai abonament nu circula. Femeie, esti cretina, abonamentul e acasa! NU AI VOIE SA MA SECHESTREZI, care parte n-o intelegi? Probabil pe niciuna n-o intelegea, motiv pt care foarte frumos le-am lasat sa sprijine usa din spate iar eu m-am deplasat spre cea din mijloc, pe unde am si coborat. So, fara amenda, fara spaga, fara politie. Deci se poate!

Si-acum ca am studiat hotararea Consiliului General care reglementeaza transportul in comun, iata cum poti circula cu autobuzul fara sa iei amenda:

1. Daca ai abonament doar pe o linie, ai voie sa iei orice autobuz care merge pe acelasi traseu. (De exemplu ai abonament pe 336, urca-te linistit si-n 236, si-n 62 cat au traseu comun cu 336 ca nimeni nu-ti poate face nimic!)

2. Controlorii RATB iti pot cere sa te legitimezi, dar daca n-ai buletin la tine sau nu vrei sa-l arati nu te pot lua cu forta nicaieri! Pot apela la politie sau jandarmi ca sa te legitimeze dar doar daca sunt la fata locului. N-ai nicio obligatie de a merge la sectie sau de a astepta sosirea politiei! (oricum politia nu vine nici daca o chemi). Sa te oblige sa ramai in autobuz, in statie, sau sa mergi la sectie se cheama infratiunea de privare de libertate si se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani.

3. Controlorii RATB n-au voie sa te perchezitioneze! Nu-ti pot cauta in geanta, nu-ti pot cauta in buzunar. Perchezitia nu se poate dispune decat de organele abilitate gen procuror, judecator, organ de cercetare penala!

4. Controlorii RATB n-au voie sa-ti ia buletinul din mana daca n-ai chef sa li-l dai. Se numeste FURT calificat si se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani!

5. Daca tot ati dat buletinul si v-a facut proces verbal, grija la cum arata! Trebuie sa contina numele si datele voastre din buletin, numele si calitatea controlorului, contraventia savarsita, amenda, semnatura controlorului etc. Controlorii n-or sa va treaca decat numele si prenumele, fara date din buletin. Nu va entuziasmati, pe copia lor de proces verbal trec si datele din buletin. Deci e musai sa platiti, sa nu credeti ca ati scapat!

In concluzie, fiti tare-n gura si nu aratati niciun act ca n-au cum sa va faca nimic! Iar daca ati fost fraieri, l-ati aratat si ati luat amenda, mergeti la avocat si dati-i in judecata! Se poate castiga! Legea lor nu e perfecta nici pe departe!

P.S. Click pentru regulamentul RATB

Lucruri in care cred

16:22 / Publicat de ^^ / opinii (4)

CREZUL INTREPRINZATORULUI...

Nu doresc sa fiu o persoana obisnuita

Am dreptul sa fiu o persoana neobisnuita

Eu caut
oportunitati, nu conditii de securitate

Nu doresc sa fiu un cetatean in grija guvernului

Doresc sa-mi asum
un risc calculat

Doresc
sa visez, sa construiesc, sa cad si sa ma ridic si sa-mi realizez succesul

Refuz sa-mi substitui stimulul cu pomana

Prefer incercarile vietii in locul unei existente garantate si mandria victoriei in locul linistii anoste a comoditatii

Mostenirea mea este
neinfrangerea, mandria, curajul in ganduri, satisfactia roadelor muncii mele si capacitatea sa privesc cu indrazneala lumea si sa spun :

“ Aceasta este ceea ce am creat eu !

si toate acestea in doua cuvinte : Liberul intreprinzator

Etichete: ,